Мебели Италия
Since 2006

Картини за баня

Следващ »

Картини за баня


Картини за баня

Водоустойчиви художествени пана, които са абсолютна иновация в интериорния дизайн. Водоустойчивите панели  са истински произведения на изкуството и дизайна, те ще бъдат част от личното ви пространство, но също така и на обществения от днес нататък. Панелите са направени от полиетилен и алуминий и са отпечатани(принтирани) и водоустойчиви Те са с дебелина 4мм топлинно устойчиви, устойчиви на налягане, на влажност, водоустойчиви и устойчиви на обработка с перилни препарати. Те могат да се залепят лесно с лепило, колкото всички остонали облицовки от типа. Максималният размер на едно парче е 150 * 305 см, но също така могат да бъдат направени в по-големи размери с повече парчета или по-малки размери, според вашите изисквания. И двете страни на панела са принтирани с прозрачни покрития, също може да бъде и с  блестящо и екстра-лъскаво покритие,е в състояние да обзаведе с уникалност Вашата баня и още много неща, като обхваща вътре или извън душове, вани, но също така и до стената и създаване на една реална среда. Панелите са напълно могат да бъдат персонализарани с вашите собствени снимки и картини или избрани в нашата база данни с милионни изображения: всеки клиент може да избере предмет и размер, които отговарят на неговата среда и въз основа на неговия бюджет.
За избор на снимки посетете: http://www.shutterstock.com/

 

Следващ »Свалете нашето мобилно приложение от app storeСвалете нашето мобилно приложение от google play store


Сподели със своите приятели:    Twitter Facebook Свежо Google plus one


Мебели Versace Мебели MBM Мебели Astra Мебели Alpe Мебели ACF Мебели Miniforms Мебели Florida Family Мебели Calligaris Мебели Mab Мебели R.A. MOBILI Мебели Arte Bagno Veneta Мебели RS Мебели Roberto Cavali Мебели Nova design Мебели Alta Moda Мебели AS CREATION Мебели Lamborghini Мебели DITRE ITALIA Мебели Banci

Мебели на лизинг

Мебели на кредит Всички продукти се предлагат на лизинг чрез лизингова компания TBI Credit и BNP Paribas Personal Finance.
Без първоначална вноска! Одобрение само за 30 мин.!